Over ons

Bij oprichting  van Sellux was 1 van de hoofd redenen dat we wilden aantonen dat ecologische en economische motieven wel degelijk verenigbaar zijn en zelfs hand in hand kunnen gaan. Veel bedrijven beseffen nog steeds niet dat hun verlichting 1 van hun grootste stroom-verbuikers is.
Via relighting naar LED is het dus erg makkelijk om uw eigen ecologische voetafdruk drastisch te beperken en tegelijk het comfort op de werkvloer te verhogen. Door de lagere energie factuur is deze investering vaak zelfs na enkele jaren al terug volledige terug verdiend. Daarom is het ook van belang bij nieuwbouw projecten om hier voldoende bij stil te staan en zich hierover te laten adviseren door experts.

Na verloop van tijd groeide ook ons netwerk, waardoor we ondertussen voor elk project de perfecte partner of de meest geschikte leveranciers weten te vinden en 100% merk-onafhankelijk kunnen zijn. Doordat wij zelf geen producent zijn, volgen we steeds de recentste ontwikkelingen in de markt en hebben we nooit verouderde producten op stock. 

Door een zeer breed aanbod in LED-toepassingen is het tegenwoordig niet evident om unieke producten aan te bieden. Wij maken dan ook het verschil door onze klanten (of hun klanten) steeds centraal te zetten en hen met raad & daad bij te staan. Bij ons heeft u dus een naam en geen nummer. We zijn een kleinere maar krachtige KMO zonder hoge overheadkost waardoor we kort op de bal kunnen spelen met korte reactietijden, betaalbare prijzen en persoonlijke service. En daar zijn we best trots op.

Zin gekregen om samen te werken? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x