Projecten

HQ Aventi

"You want to go fast, go alone. You want to go far, go together" In samenwerking met de experten van Neopaul maakten we van het nieuwe hoofkantoor van hun klant Aventi een echte dynamic landmark. Hun moderne lamellengevel werd uitgerust met een custom made outdoor oplossing met een hoogtechnologisch en DMX gestuurd ledsysteem met onbeperkte mogelijkheden in RGBW .

Concertzaal Trix

In een ver verleden mochten we de trappen van de concertzaal van Muziekcentrum Trix al eens uitrusten met DMX-gestuurde RGBX led-strips die geïntegreerd werden in de lightshow. Voor hun vaste club-event werd dit concept uitgebreid met een modulaire dj-booth, die feestelijk werd ingewijd door oa de Dewaele Brothers met hun 2manydjs

Relighting Ghent Coal Terminal

Met een terrein van 85 ha en een kaailengte van 800 m is Ghent Coal Terminal in Gent Zeehaven het grootste overslagbedrijf van vaste brandstoffen in België en de bakermat van de SEA-invest Groep. Men investeerde oa in de relighting van hun 40m hoge lichtmasten met onze outdoor LED-armaturen van +100.000 lumen per stuk. Daarnaast werden door onze installatieploeg ook op op de kleinere lichtmasten, infrasturctuur en machines alle gas-ontladingslampen vervangen door LED. Zo combineert men efficienter en veiliger werken ook nog eens met veel lagere verbruiks- en onderhoudskosten: een mooie win-win!

Sea-Invest kraan-verlichting

Voor de Sea-Invest Groep voerden we een relighting uit van enkele van hun bulk-kranen. Hiervoor werden speciale toestellen gebruikt van 960W in LED met smalle lenzen om het licht exact daar te krijgen waar de kraanman het nodig heeft. Deze toestellen werden vervolgens met een scharnier op een de giek bevestigd zodat ze steeds loodrecht op het werkvlak schijnen. Het personeel vond dit een enorme verbetering met waardoor men niet alleen veiliger maar ook efficienter de boten kon laden en lossen.

Juweliers Paul

Ook al is Juweliers Paul is al sinds 1883 een gevestigde waarde in Ninove en omstreken, men bleef wel steeds met de tijd meegaan. Bij de meest recente renovatie wilden ze dan ook graag een relighting. De etalage kreeg een upgrade via op maat gemaakte inbouwmodules zodat de originele armaturen behouden bleven en omgebouwd werden. Onze licht-metingen achteraf toonden een verbetering aan van eerst 10.000 lux naar nu zelfs 20.000 lux, zodat er niet de minste schittering verloren gaat. Voor het vernieuwd interieur, werd er gekozen voor technische verlichting met de superieure kleurweergave die Xicato-led's zo uniek maakt (CRI >97!) Deze werd dan gecombineerd met decoratieve armaturen tot een sfeervol en aangenaam geheel.

Thomas More Hogeschool Campus Antwerpen

Onze klant nam deel aan een ontwerp-wedstrijd van de Thomas More Hogeschool voor de opfrissing van het verouderde studentenrestaurant. Een lamellenplafond wordt meestal als "te lastig" beschouwd, maar wij konden we onze klant echter overtuigen om toch ons maatwerk-armatuur voor te stellen. Onze argument was dat de investering in betere verlichting niet alleen rendeert in minstens 50% minder energiekosten maar ook veel meer comfort en sfeer voor de studenten. Thomas More Hogeschool kon zich hier helemaal vinden in en onze klant won dan ook de wedstrijd! Wij mochten dit niet alleen leveren maar het ook in no time installeren, zelfs tijdens de zomervakantie!

eeetwell Belgium

Originally from Malta, eeetwell believes that food has an massive power on our bodies, our lives and the communities that surround us. In their opinion food is not something we should take passively, but a powerful and conscious choice we make every day. We were very honoured to take care of both functional & decorative lighting in their first international branch, focussing on an excellent presentation of their healthy food and creating a cozy customer experience, with emphasis on this unique spatial design.

CWT

5 nieuwbouw magazijnen die Bolckmans bouwde voor een bulk-overslag firma in de Haven, samen goed voor 25.000m². Omdat de koffie en cacao die hier ligt vaak verhandeld wordt zonder dat deze verplaatst wordt, zat er hier een grote potentiële besparing in. Dankzij de geïntegreerde bewegingssensoren brandt de verlichting enkel op vol vermogen wanneer er activiteit geregistreerd wordt.

Kevin Shoe

High-end retail project voor WeWantMore in Gavere, 1200m² schoenen & sneakers. Wij stonden in voor lichtstudie, advies aan installateur & levering van de toestellen: 3fase-rails & retail-spots, high-output linear-bars & ingefreesde hoge CRI led-strips.

Klub Goud

Op de bovenste verdieping van de toekomstige Matexi Toren op de Keyzerlei in Antwerpen werd ons gevraagd om Klub Goud in te richten die zowel gebruikt zou worden voor underground party's als voor corporate events. Het tijdelijke karakter vereiste kwalitatieve maar betaalbare oplossing waardoor we een oplossing uitwerkten met DMX-gestuurde RGBW-ledstrips, die zowel klasse als sfeer kon creëren.

Bobo Fashion Erpe-Mere

Retail-project ism Pinkeye, na Tremelo de nieuwe vestiging van Bobo Fashion na fusie met Intro Fashion in Erpe Mere. Opdracht was om verschillende zones in de winkel een andere "look & feel" te geven, zonder opofferingen in continuïteit. Dit werd gerealiseerd door zowel met inbouwspots als tracklights te werken in versie die mooi op elkaar aansluiten.

Blaklader Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x