Projecten

Thomas More Hogeschool Campus Antwerpen

Onze klant nam deel aan een ontwerp-wedstrijd van de Thomas More Hogeschool voor de opfrissing van het verouderde studentenrestaurant. Een lamellenplafond wordt meestal als "te lastig" beschouwd, maar wij konden we onze klant echter overtuigen om toch ons maatwerk-armatuur voor te stellen. Onze argument was dat de investering in betere verlichting niet alleen rendeert in minstens 50% minder energiekosten maar ook veel meer comfort en sfeer voor de studenten. Thomas More Hogeschool kon zich hier helemaal vinden in en onze klant won dan ook de wedstrijd! Wij mochten dit niet alleen leveren maar het ook in no time installeren, zelfs tijdens de zomervakantie!

eeetwell Belgium

Originally from Malta, eeetwell believes that food has an massive power on our bodies, our lives and the communities that surround us. In their opinion food is not something we should take passively, but a powerful and conscious choice we make every day. We were very honoured to take care of both functional & decorative lighting in their first international branch, focussing on an excellent presentation of their healthy food and creating a cozy customer experience, with emphasis on this unique spatial design.

CWT

5 nieuwbouw magazijnen die Bolckmans bouwde voor een bulk-overslag firma in de Haven, samen goed voor 25.000m². Omdat de koffie en cacao die hier ligt vaak verhandeld wordt zonder dat deze verplaatst wordt, zat er hier een grote potentiële besparing in. Dankzij de geïntegreerde bewegingssensoren brandt de verlichting enkel op vol vermogen wanneer er activiteit geregistreerd wordt.

Kevin Shoe

High-end retail project voor WeWantMore in Gavere, 1200m² schoenen & sneakers. Wij stonden in voor lichtstudie, advies aan installateur & levering van de toestellen: 3fase-rails & retail-spots, high-output linear-bars & ingefreesde hoge CRI led-strips.

Klub Goud

Op de bovenste verdieping van de toekomstige Matexi Toren op de Keyzerlei in Antwerpen werd ons gevraagd om Klub Goud in te richten die zowel gebruikt zou worden voor underground party's als voor corporate events. Het tijdelijke karakter vereiste kwalitatieve maar betaalbare oplossing waardoor we een oplossing uitwerkten met DMX-gestuurde RGBW-ledstrips, die zowel klasse als sfeer kon creëren.

Bobo Fashion Erpe-Mere

Retail-project ism Pinkeye, na Tremelo de nieuwe vestiging van Bobo Fashion na fusie met Intro Fashion in Erpe Mere. Opdracht was om verschillende zones in de winkel een andere "look & feel" te geven, zonder opofferingen in continuïteit. Dit werd gerealiseerd door zowel met inbouwspots als tracklights te werken in versie die mooi op elkaar aansluiten.

Blaklader Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x