Expertises

Onze core business zijn industriële projecten: productiehallen, warehousing, logistieke projecten en outdoor lighting. Hiervoor werken we meestal met lijnverlichting, highbays of krachtige stralers, al dan niet in combinatie met bewegingssensoren, daylight harvesting of full smart lighting, IoT ready. Als logisch vervolg hebben we ook een uitgebreid office segment met bvb LED-panelen, downlighters en pendels. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide ervaring binnen retail, horeca en nightlife.

Vermits echter niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van partners, kunnen we dus altijd de meest geschikte fabrikant voor u vinden, volledig op maat van uw project.

Industrie

Ons zwaartepunt ligt zeker in de industriële projecten: highbays, lijn-systemen, high-output stralers. Indoor, IP65 of zelfs ATEX-matriaal, 50 tot 100.000 branduren, productie of warehousing, bewegingsdetectie of daglichtsturing.

Studie & Ontwerp

Wij staan onze partners graag met raad & daad bij, dus naast toestellen ook voor advies, lichtstudies of lichtplanning kunt u bij ons terecht. Voor grote projecten wordt ook steeds een uitgebreide simulatie gemaakt met de gangbare software pakketen als Dialux of Relux.

Relighting

Bij relighting worden conventionele verlichting zoals klassieke dubbele TL armaturen, halogeen-spots, klok-armaturen of lijn-systemen vervangen door linears, projectoren, highbays of LED-lijn. Het resultaat is steeds een hogere lightoutput en een betere kleurweergave gecombineerd met een verbruik van minder dan de helft..

Retail

Retail wordt steeds meer een beleving & aangepaste verlichting met superieure kleurweergave is daarbij een onmisbare factor. U kunt bij ons terecht voor professioneel ontwerp & advies naast de klassieke 3fase rails, tracklight of inbouwspots & strips. Zuinig op energie zonder compromis op sfeer.

Hospitality

Historisch hebben we een sterke link met hospitality & horeca. Internationale hotel-ketens, trendy restaurants of hippe clubs, we helpen u graag de juiste sfeer te creëren. Daarnaast staan we u ook graag bij in de organisatie van tijdelijke of eenmalige events.

Office

Verlichting draagt in grote mate bij tot het comfort op de werkvloer vandaar dat er wettelijke normen voor bestaan. Voor kantoren hebben we een heel gamma van pendels, systeem-panelen of downlighters. Indien u nood heeft aan een akoestische oplossing kan een combinatie worden met de verlichting.

Noodverlichting

Om in orde te zijn met de wettelijke bepaling hierover kunnen wij u niet enkel helpen met nood- en veiligheidsverlichting maar ook met vluchtweg-markeringen. Wij bieden zowel inbouw, opbouw als geïntegreerde oplossingen aan, al dan niet gecombineerd met beweging-sensoren.

Logistiek

Door sterke focus op de Haven van Antwerpen zijn we vertrouwd met haar specifieke uitdagingen qua levertermijnen, certificaten, veiligheid, ROI & garantietermijnen. Al onze oplossingen hebben hun deugdelijkheid al internationaal bewezen en kunnen gestaafd worden met talrijke relevante referenties.

Installatie

Uiteraard kunt u ook voor de installatie van uw project bij ons terecht. Wij analyseren de situatie eerst grondig zodat een scherp bestek voor u kunnen opmaken: van louter mechanische montage tot volledige elektrische aansluiting en afwerking: alles is mogelijk.

Lamellenplafonds

In het verleden zijn er in België erg veel lamellenplafonds geplaatst , die bij een relighting al menig professional heel wat kopzorgen hebben gebaard. Ook hiervoor hebben wij een gepaste oplossing, op maat van uw plafond.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x